ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Akció

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Szeretnénk tájékoztatni azokról a változásokról, amelyeket az európai Általános Adatvédelmi Rendelet (ismertebb nevén GDPR) 2018. május 25-i hatályba lépésével kapcsolatban vezettünk be.

CPI, az Europeum Bevásárlóközpont tulajdonosa, elkészítette új, csoportszintű adatvédelmi szabályzatát. A szabályzat eligazítást ad az érintetteknek arra vonatkozóan, hogy személyes adataik védelméről a CPI miként gondoskodik, illetve azokat hogyan kezeli a szolgáltatásai igénybevételével összefüggésben vagy marketing tevékenysége során (ideértve a hírleveleket, fogyasztói vagy ügyfélfelméréseket, pályázatokat, rendezvényeket). A szabályzat segít megérteni, egyebek mellett, hogy a személyes adatokat hogyan használjuk föl, illetve, hogy miként tudod gyakorolni személyes adataid kapcsán fennálló jogaidat. Az új dokumentum az Europeum Bevásárlóközpont weboldalának alján található.

Amennyiben feliratkoztál hírlevelünkre, és úgy döntesz, hogy nem kívánsz tőlünk további híreket vagy más információt kapni, ezt bármikor jelezheted a marketing levelek vonatkozó részén történő kattintással. Szeretnénk biztosítani, hogy ahogyan eddig is, személyes adataid védelméről a legteljesebb titoktartás és biztonság mellett a továbbiakban is folyamatosan gondoskodunk.

Üdvözlettel,
CPI Csoport